Professioneel lichtadvies voor al uw projecten
Professioneel lichtadvies voor al uw projecten

Lichtstudie

Maak een afspraak

Voor een nieuwbouw, verbouwing of project kan je best een lichtstudie laten maken voor de aanvang van de elektriciteitswerken. Licht is heel belangrijk en bepaalt in grote mate de sfeer in een ruimte. Een goede verlichting is tevens functioneel, sfeervol en energievriendelijk. Onze ervaren lichtarchitecten werken samen met u een plan uit dat voor lange tijd zal voldoen aan uw lichtbehoeften, steeds rekening houdend met uw smaak, bouwstijl en budget.Wij zorgen  voor een volledig technisch dossier en technische ondersteuning van de elektricien en architect. Een lichtstudie gebeurt steeds na afspraak. U kan ons contacteren indien u meer wenst te weten over de werkwijze en specifieke voorwaarden van dit type lichtstudie, of over het deskundige verlichtingsadvies van onze lichtadviseurs.

Lichtadvies

Maak een afspraak

Wenst u uw woning of uw project een opfrisbeurt te geven? Voldoet de huidige verlichting niet meer aan uw verlangens? Ligt het verbruik van uw huidige armaturen te hoog? Of misschien kocht u wel een huis waar de lichtpunten reeds voorzien zijn ?
Maak dan snel een afspraak met een van onze lichtadviseurs. Ons team bestaat dan wel uit ervaren binnenhuisarchitecten, toch is verlichting kiezen meer dan enkel het esthetische aspect.
We staan u graag bij om zowel een ecologische verantwoorde keuze te maken alsook om de gewenste lichtsterkte, sfeer en effect te bekomen.

Onze merken

ALDO BERNARDI ARTIMIDE AUTHENTAGE ASTRO LIGHTING CATELLANI & SMITH DELTALIGHT FANLIGHT FONTANA ARTE FOSCARINI GROSSMAN LDM MOOOI MASCA MODULAR NAUTIC PSM QUASAR ROGER PRADIER SLV STUDIO ITALIA DESIGN SWAROVSKI STEPHANE DAVIDTS SYLVANIA TOBIAS GRAU VIBIA WEVER & DUCRE ...